خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

10725 ارسال در 2386 موضوع- توسط 9192 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: سعید1000
مارس 10, 2010, 07:31:50 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات اصول دین امامت و ولایت مقامات اهل بیت علیهم السلام (مدير: kamaleadl)حسین تجلی عشق الهی..
صفحه: [1]   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: حسین تجلی عشق الهی..  (دفعات بازدید: 744 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حسین
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1116

- تشکرات اهدایی این کاربر: 167
- تشکرات دریافتی این کاربر: 199

« : آگوست 05, 2008, 05:48:32 am »

سخن از ارباب دلها و محبوب قلوب شیعیان حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام است .
آن امامی که محبتش در قلوب شیعیان نقش بسته و هر انسانی که کمتر اعتقادی به وجود ان جناب دارد در دل خود یک دریا از محبت بی کران آن بزرگوار احساس میکند.
بس خوشا و هزاران سعادت به کسیکه محبت این ارباب و مولا را در دل دارد :

[الأمالي للصدوق] القطان عن السكري عن الجوهري عن عمير بن عمران عن سليمان بن عمران النخعي عن ربعي بن خراش عن حذيفة بن اليمان قال رأيت النبي ص آخذا بيد الحسين بن علي ع و هو يقول يا أيها الناس هذا الحسين بن علي فاعرفوه فو الذي نفسي بيده إنه لفي الجنة و محبيه في الجنة و محبي محبيه في الجنة

از امالی صدوق نقل شده حذیفة بن الیمان می گوید دیدم نبی اکرم (صلی الله علیه وآله و سلم) را در حالیکه دست حسین بن علی علیها السلام را گرفته و می فرمایند :
ای مردم  این حسین بن علی است .پس او را بشناسید .قسم به آنکس که جانم در دست اوست بدون تردید او در بهشت خواهد بود و محبین او هم در بهشت خواهند بود و همچنین کسیکه محب حسین ع را دوست بدارد
 حتی اگر کسی  حضرت اباعبدالله را دوست ندارد و فقط دوستدار ابی عبدالله را دوست بدارد در بهشت خواهد بود .
پس صد خوشا و سعادت به کسیکه محب یک دوستدار امام حسین ع باشد.

سخن بالاتر از بهشتی شدن است .محب ابی عبدالله علیه السلام  محبوب خداوند هم خواهد شد
در حدث نورانی و شریفی امده :
الترمذي بسنده عن يعلى بن مرة قال قال رسول الله ص حسين مني و أنا من حسين أحب الله من أحب حسينا
حسین از من است و من از حسینم .خدا کسی را که حسین را دوست بدارد دوست می دارد!

این خود نشانگر شدت و عظمت محبت خداوند به ابی عبدالله است که حتی محبان او را هم دوست دارد.
سخن به اینجا منتهی نمی شود. هنوز مقام محب ابی عبدالله بالاتر از این حرفهاست :

محمد الحميري عن سعيد عن نضر بن علي عن علي بن جعفر عن أخيه موسى قال أخذ رسول الله ص بيد الحسن و الحسين فقال من أحب هذين الغلامين و أباهما و أمهما فهو معي في درجتي يوم القيامة

رسول خدا ص دست امام حسن و امام حسین علیهماالسلام را گرفت و فرمود:
کسیکه این دو جوان و پدرشان و مادرشان را دوست بدارد پس چنین شخصی در قیامت  همراه من در درجه من خواهد بود

سبحان الله  همجواری با رسول خدا اشرف مخلوق خداوند و نزدیکترین مخلوق به خدا !

مقامی دیگر برای محب ابی عبدالله علیه السلام :
أبي عن سعد عن ابن عيسى عن أبيه عن عبد الله بن المغيرة عن محمد بن سليمان البزاز عن عمرو بن شمر عن جابر عن أبي جعفر ع قال قال رسول الله ص من أراد أن يتمسك بعروة الله الوثقى التي قال الله عز و جل في كتابه فليتوال علي بن أبي طالب و الحسن و الحسين فإن الله تبارك و تعالى يحبهما من فوق عرشه
رسول خدا ص فرمودند :
هرکس بخواد به عروة الله الوثقی که خداوند در قرانش گفته تمسک جوید پس علی بن ابی طالب ع و حسن و حسین را دوست بدارد که خداوند متعال این ایشان را دوست دارد از بالای عرشش

اینها همه نشانگر شدت علاقه و محبت خداوند به ابی عبدالله است که خداوند چنین سفره ای را تنها برای محبان ابی عبدالله چیده.
زمانی که محبت داشتن به ابی عبدالله باعث بهشتی شدن انسان و هم جوار شدن انسان با رسول خدا ص هست کاملا مشخص می شود تا چه اندازه حضرت رب العالمین به وجود بنده و ولیش محبت دارد.
 و اما  بازتاب این محبت  و عشق از ابی عبدالله زمانی ظاهر می شود که خود ابی عبدالله مشتاق  وواله لقاء رب و خدای خویش هست .در روز عاشورا نصر (نام یک ملک)بر ابی عبدالله نازل گشت و سپس ابی عبدالله را مخیر بین پیروزی و لقاء الهی نمود .ابی عبد الله علیه السلام لقاء خداوند و وصل به محبوب و حیبیش را ترجیح داد.
عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحَكَمِ عَنْ سَيْفِ بْنِ عَمِيرَةَ عَنْ عَبْدِ الْمَلِكِ بْنِ أَعْيَنَ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ ع قَالَ لَمَّا نَزَلَ النَّصْرُ عَلَى الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ حَتَّى كَانَ بَيْنَ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ ثُمَّ خُيِّرَ النَّصْرَ أَوْ لِقَاءَ اللَّهِ فَاخْتَارَ لِقَاءَ اللَّهِ

واقعا این چیزی چز قدرت عشق نیست که سخت ترین بلاها بر کسی  وارد بشود ولی ذره ای وانمود نکند بلکه ابراز رضایت کامل هم داشته باشد (الهی رضا برضاک)
 ابی عبدالله در سخت ترین شرایط مانند (تشنگی ، غربت ، از دست دادن عزیزین کسان و وداع جانسوز با اهل و عیال)بازهم فریاد الهی رضا برضاک بر زبان داشت .حقیقتا این حال شامل کسی جز عاشق و دل باخته حضرت حق نمی شود !
 السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

kamaleadl, ???, بهروز, drpoost2002, نقدی

براي اين پست, 5 كاربر تشکر کرده اند
« آخرين ويرايش: آگوست 05, 2008, 05:57:40 am توسط حسین » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

hamidtz
عضو صمیمی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 54

- تشکرات اهدایی این کاربر: 0
- تشکرات دریافتی این کاربر: 1

« پاسخ #1 : آگوست 05, 2008, 01:43:40 pm »

سلام بر همه دوستان بخصوص حسین آقا
بسیار مطلب عالی است. در حقیقت خاندان عصمت و طهارت مصداق عینی و عملی "اشد حباً لله" در نمایشگاه  تاریخ بشریت هستند.
ضمن تشکر و قدردانی  سکوت، ولادت با سعادت آقا اباعبدالله الحسین (ع) و برادر دلاور ایشان ابوالفضل العباس (ع) بر همه آزادگان و موحدین مبارک و تهنیت باد. سکوت
« آخرين ويرايش: آگوست 09, 2008, 09:59:29 am توسط hamidtz » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

پيامبر(ص) فرمود: بر عرش الهي نوشته  شده "حسين (ع) چراغ هدايت‎ ‎و كشتی نجات و  پيشوای نيكی و بركت و شكوه و فخر و علم و تقواست‎ ..."
و کشتی نجات در حال تکمیل است و منادی دایما در ندا و زمان برای تصمیم گیری بسیار اندک و راه رسیدن به کشتی ناهموار و آب بزودی از تنوری خارج خواهد شد.
بهروز
مدیر انجمن ها
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 600

- تشکرات اهدایی این کاربر: 48
- تشکرات دریافتی این کاربر: 77

« پاسخ #2 : آگوست 05, 2008, 09:03:00 pm »

این هم نمونه دیگری از رضای بودن به رضای الهی از امام حسین ع :

به امام حسین علیه السلام  گفتند :
 اباذر می گفت: فقر در نظر من از غنا محبوب تر است و بیماری را بیشتر از سلامتی دوست می دارم.
امام علیه السلام فرمودند: خداوند اباذر را رحمت کند اما من می گویم: کسی که بر اختیار نیکوی خداوند تعالی اعتماد نماید هرگز غیر از آنچه انتخاب و اراده خدای عزوجل است آرزو نمی کند.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
حسین
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1116

- تشکرات اهدایی این کاربر: 167
- تشکرات دریافتی این کاربر: 199

« پاسخ #3 : آگوست 06, 2008, 08:45:31 am »

یکی از کاربران محترم سایت  پاسخی اینچنین به ایمیل حقیر داده اند :

نقل قول
من از جملات کپی شده زیاد سرد ر نمی آرم اما فقط اینو میدونم که هروقت نام امام حسین را میشنوم قلبم فشرده میشه و بی اختیار اشک از چشمانم سرازیر میشه و ضمنا حسین به من قدرت میده وجسارت که به مسلمان بودن خودم
افتخار کنم ولی آیا به راستی مظلومتر از اما حسین کسی وجودداره ؟ التماس دعا

اولا خیلی قدر خودتون رو بدونید که تونستید به این مقام برسید .
مقام محبت و عشق به ابی عبدالله که مقام کمی نیست و خیلی خیلی ادم رو جلو میندازه و ما رو هم دعا کنید هر موقع که اشکتون برا ابی عبدالله جاری میشه

آری عاشقان ابی عبدالله کم نیستند و این سخن امام سجاد ع شعار همیشگی عاشقان ابی عبدالله است:
این حرفی است که امام سجاد (ع) در کنار بدن طاهر و مبارک و منور  پدرشان حضرت ابی عبد الله الحسین (ع) بیان داشته داشته اند:

فان الدنیا بعدک مظلمة والآخرة بنورک مشرقة
دنیا بعد از تو تاریک است ...
 و آخرت به سبب نور تو روشن است...

اما پرسیده بودن کسی مظلوم تر از امام حسین ع هست ؟
جواب من اینه که نه هیچ کس مظلوم تر از بی عبدالله نیست
ایشان هم از جهت سختی و وانواع ابتلائات مظلوم بودن و مظلوم تر اینکه ایشان را بعنوان یک خارجی از دین کشتند
کسی که خودش مظهر دین خداست را گفته از دین خارج شده و کشتند
و باز مظلومیت بین ما شیعیان که آنگونه باید ایشان را بشناسیم نشناخته ایم !

ضمنا این مطلب کپی شده نیست

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

نقدی

براي اين پست, 1 کاربر تشکر کرده است
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN