خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12903 ارسال در 2569 موضوع- توسط 10744 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: emamsadeghy
سپتامبر 07, 2010, 05:18:14 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات علوم اسلامی (فقه ،اصول ،منطق ، فلسفه ، عرفان)عرفان اسلامیيا علي گفتي و کن فيکون نکرد!!!
صفحه: 1 [2]   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: يا علي گفتي و کن فيکون نکرد!!!  (دفعات بازدید: 1194 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4153

- تشکرات اهدایی این کاربر: 718
- تشکرات دریافتی این کاربر: 316

« پاسخ #10 : ژانویه 16, 2009, 08:40:18 pm »

سلام

نمی دونم کجا خودنم مثل اینکه یکی از اولیاء خدا از اونجا رد می شده یه کارایی گفته انجام دادن جلوی عذاب گرفته شده.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 571

- تشکرات اهدایی این کاربر: 15
- تشکرات دریافتی این کاربر: 88

« پاسخ #11 : ژانویه 18, 2009, 04:42:34 am »

سلام
فَلَوْلَا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِینَ«143»
دقت بفرمایید عاملی که باعث نجات یونس میشود عبادت است نه عالمیت لذا بهتر است در حدیث عالم و عابد تجدید نظر کنیم .

یادتان هست حضرت امام(ره) در مورد شهید رجائی و بنی صدر چه گفت !
« آخرين ويرايش: ژانویه 18, 2009, 04:51:12 am توسط farhad981 » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 : ژانویه 18, 2009, 10:59:19 pm »

سلام

آیا عبادت یک عابد بدون علم و مغز که در آن علم و تعقل نیست موجب نجات خواهد شد؟

چرا در قرآن این همه به تفکر و تعقل و صاحب لب بودن ( اولوالالباب) بها داده شده است؟

اصلاً عبادت با علم چه منافاتی دارد؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #13 : ژانویه 19, 2009, 07:20:06 am »

سلام
دقت بفرمایید اینجا بحث یونس پیامبر است که کسی نمیتواند بگوید عالم نبوده اتفاقاً علم او بوده که شرایط عذاب را درک کرده و ترسیده و فرار کرده یعنی به خداوند اعتماد نکرده است و من نظرم اینست این داستان عابد و عالم اسرائیلیات است چون نه عابدی بوده که عبادت اش بیش از یونس باشد و نه عالمی باز هم نظر شما را به آیه جلب میکنم گوئی میخواهد بگوید این داستان غلط است !
حسین
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1117

- تشکرات اهدایی این کاربر: 167
- تشکرات دریافتی این کاربر: 205

« پاسخ #14 : ژانویه 19, 2009, 07:34:16 am »

سلام
فَلَوْلَا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِینَ«143»
دقت بفرمایید عاملی که باعث نجات یونس میشود عبادت است نه عالمیت لذا بهتر است در حدیث عالم و عابد تجدید نظر کنیم .

یادتان هست حضرت امام(ره) در مورد شهید رجائی و بنی صدر چه گفت !

حرف شما به این می ماند که کسی عالم باشد اما در دریا به خاطر نداشتن قایق در حال غرق شدن باشد حال می توان گفت قایق بهتر از علم است ؟

دوست عزیز هرچیز در جای خودش اثر دارد و هر چیز یک خاصیت خاصی دارد

بله عبادت باعث نجات حضرت یونس گردیده اما دلیل نمیشود چون عبادت باعث نجاتش بوده دیگر علم پایین تر از عبادت است !

ضمن اینکه علم واقعی عین عبادت است و تفاوتی با آن ندارد و همچنین علم مایه کمال عبادت است

farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #15 : ژانویه 19, 2009, 11:25:00 pm »

سلام

بنده نظرم اینست که داستانی که ذیلا آورده شده نمیتواند درست باشد زیرا یونس پیامبر خدا نه انچنان ضعیف بوده که آلت دست تنوخای عابد قرار گیرد و نه روبیل عالم ان چنان علمی داشته که بتواند اشکال کار یونس را برطرف نماید و ایه هم تاکید بر عبادت دارد نه علم !
اگر دقت بفرمایید یونس رفته و روبیل مانده یعنی ایمان روبیل از یونس بیشتر بوده ؟

و اما داستان 
حضرت يونس فرزند متى ملقب بذا النون كه در آيه شريفه ميفرمايد وَ ذَا- النُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغاضِباً- الايه انبياء آيه 87 و شرح حال او بر حسب مستفاد من الاخبار اينست كه مبعوث شد بر اهل موصل و آنچه آنها را دعوت فرمود اجابت نكردند فقط دو نفر باو ايمان آوردند تنوخا و روبيل تنوخا عابد بود و روبيل عالم بود تنوخا اصرار داشت كه يونس نفرين كند در حق اينها كه خداوند عذاب بر آنها بفرستد روبيل مانع بود كه هلاكت اينها را از خدا نخواهد يونس غضبا للَّه نفرين كرد و خداوند وعده عذاب داد يونس هم خبر داد بقوم كه عذاب بر شما نازل ميشود در فلان روز و علامت آن اينست كه يك روز رنگ صورت شما زرد و يك روز سياه و روز سيم صاعقه نازل ميشود  و قوم چون آثار عذاب ظاهر شد باور كردند و رفتند كه خدمت يونس برسند و ايمان بياورند يونس را نيافتند متوسل بروبيل شدند و الی آخر
« آخرين ويرايش: ژانویه 20, 2009, 07:14:25 am توسط farhad981 » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #16 : ژانویه 19, 2009, 11:37:47 pm »

سلام
جناب حسین آقا بحث علم بهتر است یا ثروت دوران دبستان نیست !

!!!؟؟؟

ماه بانو
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

- تشکرات اهدایی این کاربر: 0
- تشکرات دریافتی این کاربر: 0

« پاسخ #17 : اکتبر 15, 2009, 09:50:06 am »

سلام مطلب شما خیلی جالب بود می دونید چرا اینطور شده برای اینکه ما حق و واقعیت را با خرافات قاطی کردیم برای اینکه روح شیعه بودن را در ما کشتن . برای اینکه شیعه فکر می کنه و نظر می ده اما ما دیگه کمتر فکر می کنیم . خدا کنه شیعه از دنیا بریم  Roll Eyes Roll Eyes
صفحه: 1 [2]   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN