خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12908 ارسال در 2571 موضوع- توسط 10768 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: حسین پادگان
سپتامبر 09, 2010, 12:17:00 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات دیگر اعتقاداتقرآنشبهات موبوط به تناقضات قرآن و پاسخهامرتدد ها باید بمیرند!
صفحه: [1] 2 3   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: مرتدد ها باید بمیرند!  (دفعات بازدید: 1190 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
soroshazadi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

- تشکرات اهدایی این کاربر: 0
- تشکرات دریافتی این کاربر: 0

« : ژانویه 07, 2009, 10:32:25 pm »

چرا اسلام مرتدد ها را می کشد؟

« آخرين ويرايش: ژانویه 14, 2009, 06:41:44 am توسط بهروز » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4156

- تشکرات اهدایی این کاربر: 719
- تشکرات دریافتی این کاربر: 316

« پاسخ #1 : ژانویه 07, 2009, 10:50:51 pm »

با سلام

عرض شود که بنده کامنت گذاشتم که اول بفرمایید اسلام رو قبول دارید یا نه

اگر معتقد به اسلام و توحید نباشید بحث با شما به عنوان یک نامسلمان در مورد یک حکم از احکام عملی اسلام بی مورد و بی فایده است چون بحث باید پایه و اساس داشته باشد و طرفین بحث براساس اصل مشترک بحث کنند.
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : ژانویه 07, 2009, 10:52:16 pm »

چند سوال باید مطرح شود

ارتداد از نظر شما چه معنایی دارد؟

دین در نزد شما چه معنایی دارد؟

باز هم می بیند که جواب به این سوالها مستقیما بر می گردد به طرفین بحث که مسلمان هستند یا خیر؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : ژانویه 13, 2009, 10:41:33 pm »

سلام یه مطلب خدمت دوستانی که این تاپیک رو می بینند

بنده به این وبلاگ رفتم و در موضوع ارتداد چند کامنت گذاشتم و متاسفم که این کار رو کردم چون پاسخهای من پاک شد و مطلب در آرشیو موضوعی قرار گرفت.
الان با خواندن کامنتها اینگونه به نظر می آید که بنده پاسخی نداشته ام و بحث را به بهانه شلوغی مطالب ترک کرده ام.

از این قصور و کوتاهی و بی تدبیری خودم از برادران و دوستان دینی عذر خواهی می کنم.

بهروز
مدیر انجمن ها
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 628

- تشکرات اهدایی این کاربر: 52
- تشکرات دریافتی این کاربر: 100

« پاسخ #4 : ژانویه 14, 2009, 06:41:18 am »

خیلی جالب در قسمت درباره وبلاگش اینو نوشته :

نوشته: soroshazadi
برای من هیچ حقیقت مقدسی وجود ندارد. همه چیز را می توان نقد کرد.عقیده دارم با صحبت کردن و ابراز نظر های متقابل می توان به نتیجه رسید.چه بسا آن چیزی که من حقیقتی تردید ناپذیر می دانم غلط باشد!به همین دلیل اسم این وبلاگ را دیالوگ گذاشتم . تا در آن شاهد حرف هایی متضاد و حتی متناقض باشیم
اما این وبلاگ برای کسانی که نخواهند بفهمند نمی تواند کاری بکند
هر مقاله تقدیم به یکی از دوستان خواهد شد .و از آن دوست گرامی انتظار می رود جواب آن را به ایمیل نویسنده ارسال کند . جواب ایشان در همین وبلاگ منتشر خواهد شد.و آنقدر این سیر پیش خواهد رفت تا به نتیجه نهایی برسیم.
با امید موفقیت برای شما دوستان عزیز

ایشان بدرستی معنی حقیقت را نشناخته اند کسیکه می گوید هیچ حقیقت مقدسی برایش وجود ندارد به این معنی است هیچ چیز برایشان مقدس نیست حتی علم و منطق و عقل  چشمک
« آخرين ويرايش: ژانویه 14, 2009, 06:39:09 pm توسط بهروز » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
حسین
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1117

- تشکرات اهدایی این کاربر: 167
- تشکرات دریافتی این کاربر: 205

« پاسخ #5 : ژانویه 14, 2009, 07:05:52 am »

خب ببینیم ایشان چه گفته اند :

نقل قول
من نمی دانم با چه منطقی  می توان کشتن انسان ها" آن هم به خاطر عقیده شان  را توجیه کرد.حکم اسلام در رابطه با مرتدد اعدام است.مرگ به خاطر طرز تفکر!این دیگر چیزی نیست که بشود برایش سفسطه تولید کرد. دلیل آبکی آورد و مردم را تحمیق کرد.

عالی جناب !
منطق شما اجازه میدهد کسیکه با جان مردم بازی میکند و حیات نهایت هفتاد ساله کسی را از بین می برد اعدامش کنند ؟
کسی هم که تبلیغ چیزی کند که حیات ابدی یک جامعه را از بین ببرد حکمش واضحه

وقتی جوامع برا قتل نفسی که عمر زیادی هم نخواهد کرد مجازات اعدام صادر میکنند برای کسیکه یک جامعه را از حیات معنوی و ابدی می اندازد چه حکمی باید کرد ؟

اما واقعا کدام مرتد کشته می شود ؟
اولا مرتد فطری یعنی آنکس که پدر و مادرش مسلمان باشد البته  مرد هم باشد نه زن.. زن مرتده اعم از ملی و فطری  کشته نخواهد شد
ثانیا ارتداد باید ثابت شود وشخص تا اعلام نکند و تبلیغ منفی و جنگ روانی علیه دین خدا  و حیات جاودانه مردم راه نیدازد اثبات نخواهد شد

اما واقعا چرا ارتداد حکمش مرگ است ؟

اولا چه کسی می تواند بگوید مالک خودش ، خودش است ؟
همه جان خود را بصورت ودیعت از خداوند متعال داریم و هر وقت اراده کرد از ما میگیرد و هر وقت خواست دستور میدهد جان فلان کس رابگیرید

ثانیا
ماهیت انسان چیست ؟
اگر ماهیت انسان در گرو اطاعت از خداوند و خیر رساندن به مردم باشد پس کسیکه که هدفی جز از بین بردن حیات ابدی مردم جامعه و شر رساندن به جامعه نداشته باشد انسان نیست پس جان چنین انسان احترام ندارد .حتی حیوانی که برای این انسان کشته می شود بهتر از اوست چرا که او ضرری به دیگری نمی رساند اما مرتدی که قصد اعلان و جنگ با خدا و حیات مردم را دارد نه تنها سودی برا جامعه ندارد بلکه ضرر هم به اجتماع و حیات انسانی می رساند

كسري انصاري
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 16

- تشکرات اهدایی این کاربر: 6
- تشکرات دریافتی این کاربر: 11

« پاسخ #6 : ژانویه 14, 2009, 06:32:11 pm »

دوست عزيز soroshazadi

شما يا مثل كبكه سرت را زير برف كردي و پيرو مشق ننوشته غلط ندارد هستي، يا واقعا از جهان و اتفاقاتش بي‌اطلاع؟

مي‌توانم بپرسم، بهائي‌ها و بابي‌ها از نظر شما و منطق مشا مرتد هستند يا نه؟

اگر بگوئيد نه! ميپرسم پس اينهمه دشمني و عناد با شيعيان خصوصا از نوع ايراني‌هايش از كجاست؟ متعجب شايد هم نميدانيد كه بي‌بي‌سي بخش فارسي‌اش متعلق به همين فرقه فتنه افكن است؟ يا چيز ديگري است و ... بی تفاوت

منطقي باشيد، همون كشورهايي كه دمكراسي در اونها ملاك بعضي از اين منورالفكرها شده، پوشيدن نوع خاصي از لباس در اون جرم است Cheesy و اصلا چرا راه دور مي‌رويد؟ همين غزه، كه مدعيان و علمداران دموكراسي با صراحت به مردم غزه مي‌گويند ما اگر شما رو مي‌كشيم بخاطر اينه كه به حماس راي داديد، و اگر اون خائنين مورد نظر ما رو انتخاب كنيد با شما كاري نداريم و زن وبچه‌هاتون رو نمي‌كشيم. شوکه

آيا منطق شما از همين رديفه؟ آيا اگر كسي به كشورش خيانت كنه و براي دشمنان قسم خورده اون جاسوسي كند، بعد از اعدام بايد بگوئيم بخاطر اينكه بهائي بود كشته شد؟

كافي است شما مسائل سياسي رو از دين و مذهب جدا كنيد، خواهيد ديد كه در همين كشور هم در همين لحظه بهائي‌ها، بابي‌ها، و حتي وهابي‌ها دارن با عناد و دشمني با ايران و ايراني، (البته به نام دين و مذهب)، فعاليت مي‌كنن، و مسئولين نظامي و انتظامي هم زير سيبيلي خيلي‌هاشو نديد مي‌گيرن.
« آخرين ويرايش: ژانویه 14, 2009, 06:44:04 pm توسط كسري انصاري » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 571

- تشکرات اهدایی این کاربر: 15
- تشکرات دریافتی این کاربر: 88

« پاسخ #7 : ژانویه 14, 2009, 07:58:35 pm »

سلام
 إِنَّ الَّذِینَ ارْتَدُّوا عَلَى أَدْبَارِهِمْ مِنْ بَعْدِ مَا تَبَینَ لَهُمُ الْهُدَى الشَّیطَانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَأَمْلَى لَهُمْ«25»
بی‏گمان کسانی که پس از آنکه [راه] هدایت بر آنان روشن شد [به حقیقت] پشت کردند شیطان آنان را فریفت و به آرزوهای دور و درازشان انداخت

در این آیه شرایط ارتداد مشخص شده و نشان میدهد که مرتد چه کسی است ! در واقع مرتد کسی است که حقیقت دین برایش روشن شده باشد سپس بر اساس وسوسه شیطان و هوا های نفسانی به برادران خود خیانت نماید . و فکر میکنم سزای خائن طبق همه قوانین مرگ است .

یسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِیهِ قُلْ قِتَالٌ فِیهِ كَبِیرٌ وَصَدٌّ عَنْ سَبِیلِ اللَّهِ وَكُفْرٌ بِهِ وَالْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَإِخْرَاجُ أَهْلِهِ مِنْهُ أَكْبَرُ عِنْدَ اللَّهِ وَالْفِتْنَةُ أَكْبَرُ مِنَ الْقَتْلِ وَلَا یزَالُونَ یقَاتِلُونَكُمْ حَتَّى یرُدُّوكُمْ عَنْ دِینِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا وَمَنْ یرْتَدِدْ مِنْكُمْ عَنْ دِینِهِ فَیمُتْ وَهُوَ كَافِرٌ فَأُولَئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِی الدُّنْیا وَالْآخِرَةِ وَأُولَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ«217»
از تو در باره ماهی که کارزار در آن حرام است می‏پرسند بگو کارزار در آن گناهی بزرگ و باز داشتن از راه خدا و کفر ورزیدن به او و باز داشتن از مسجدالحرام [=حج] و بیرون راندن اهل آن از آنجا نزد خدا [گناهی] بزرگتر و فتنه [=شرک] از کشتار بزرگتر است و آنان پیوسته با شما می‏جنگند تا اگر بتوانند شما را از دینتان برگردانند و کسانی از شما که از دین خود برگردند و در حال کفر بمیرند آنان کردارهایشان در دنیا و آخرت تباه می‏شود و ایشان اهل آتشند و در آن ماندگار خواهند بود

و در آیه باز هم نشان میدهد که مرتد خائن است . و  با وجود این "در حال کفر بمیرند" یعنی به ارتداد خود اسرار بورزند که با توجه به آیه 25 سوره محمد این امر بعید به نظر میرسد لذا همینکه ارتداد خود را منکر شوند با انها کاری ندارند .

ضمناً این آقا که نامش را سروش آزادی گذاشته ظاهراً نوع ازادی اش مانند صهیونیستهائی است که از داخل تانکهای زره پوش کودکان بی دفاع غزه را هدف قرار میدهند و جسارت ادامه بحث را ندارد لذا به ایشان اطمینان میدهم هیچگونه خطری جان عزیز ایشان را تهدید نمیکند و میتوانند در چار چوب منطق هر بحثی را که مایلند مطرح نمایند !
یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یأْتِی اللَّهُ بِقَوْمٍ یحِبُّهُمْ وَیحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِینَ یجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَلَا یخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ یؤْتِیهِ مَنْ یشَاءُ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ«54»
ای کسانی که ایمان آورده‏اید هر کس از شما از دین خود برگردد به زودی خدا گروهی [دیگر] را می‏آورد که آنان را دوست می‏دارد و آنان [نیز] او را دوست دارند [اینان] با مؤمنان فروتن [و] بر کافران سرفرازند در راه خدا جهاد می‏کنند و از سرزنش هیچ ملامتگری نمی‏ترسند این فضل خداست آن را به هر که بخواهد می‏دهد و خدا گشایشگر داناست

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

كسري انصاري

براي اين پست, 1 کاربر تشکر کرده است
behrooz747
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 153

- تشکرات اهدایی این کاربر: 1
- تشکرات دریافتی این کاربر: 11

« پاسخ #8 : آپریل 19, 2009, 12:57:27 pm »

با سلام
برای من هم جای سواله که چرا مرتد کشته میشه.؟
من کاری به بهایی و وهابی و ... و مشکلات شما با اونها ندارم
فقط یک جواب منطقی بدهید که چرا شخصی که از اسلام خارج میشه و به ایین دیگری
گرایش پیدا میکنه اعدام میشه؟
 حتی اگر گرایش جدیدش رو با دلایل منطقی به دیگران تبلیغ کنه(نه تحمیل) باز هم کسی حق کشتن اون رو نداره
مگر خود جمهوری اسلامی در کشورهای غیر اسلامی مبلغ مذهبی نداره؟
خوبه که اون کشورها هم بیان مبلغان مذهبی شما و یا کسانی رو که به اسلام گرویدند رو اعدام کنند؟
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #9 : آپریل 23, 2009, 07:26:41 pm »

سلام لطفاً مشخص کنید بحث شما سیاسی است یا مذهبی؟

دوم اینکه اگر اسلام رو به عنوان دین حقیقی قبول داشته باشید که شاید بحث با شما نتیجه داشته باشه که البته این مطلب بدون توجه به سابقه اعتقادی شما در بحثهای گذشته عرض شد و اگر به اسلام به عنوان دین حق اعتقاد نداشته باشید این بحث بی فایده است چون ما معتقدیم دین اسلام حق است و خروج از ان دلیل و منطق عقلی ندارد والسلام

چون که صد امد نود هم پیش ماست.

صفحه: [1] 2 3   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN