بنده چیزی تفسیر نکردم که چماق تکفیر را برداشته اید میگویم اگر آدم مکلف نبود چرا از بهشت رانده شد اگر جواب را بلد نیستید بگوئید نمیدانم و خلاص !
سلام
اینکه کار پیامبران را گناه می دانید چیست؟
ترجمه که نیست آیا غیر از تفسیر است.
بی باکانه کلمه گناه را در مورد پیامبران بکار می برید.
طبق معمول جواب سوالات را نمی دهید و برای ادعای خود هم دلیل نمی آورید و توقع دارید مقبول واقع شود.
شما گفتید گناه
بنده گفتم ترک اولی
بنده شما را تکفیر کردم؟

آیا مخالفت بنده تکفیر شما است؟
این شیوه بحث جدید است.

تکلیف آدم چه بود؟
آیا خداوند آدم را از بهشت بیرون کرد؟
خداوند خروج آدم را از بهشت به شیطان نسبت می دهد و نه به خودش.
بقره
پس
شيطان هر دو را از آن بلغزانيد و از آنچه در آن بودند ايشان را به درآورد و فرموديم: «فرود آييد، شما دشمن همديگريد و براى شما در زمين قرارگاه، و تا چندى برخوردارى خواهد بود.» (36)
لغت بکار رفته فاخرجهما است نه فاخرجنا ضمیر متصل به شیطان بر می گردد و نه خداوند پس نمی توانید خروج از بهش را به خداوند نسبت دهید.
تبعیت از وسوسه شیطان باعث خروج از بهشت شد.
اما دستور هبوط به زمین نعمت خداوند است به آدم که با تبعیت از هدایت به بهشت برگردد.
بقره
فرموديم: «جملگى از آن فرود آييد. پس اگر از جانب من شما را هدايتى رسد، آنان كه هدايتم را پيروى كنند بر ايشان بيمى نيست و غمگين نخواهند شد. (38)
و [لى] كسانى كه كفر ورزيدند و نشانههاى ما را دروغ انگاشتند، آنانند كه اهل آتشند و در آن ماندگار خواهند بود.» (39)
اى فرزندان اسرائيل، نعمتهايم را كه بر شما ارزانى داشتم به ياد آريد، و به پيمانم وفا كنيد، تا به پيمانتان وفا كنم، و تنها از من بترسيد. (40)
اما چرا باید هبوط کند؟
سوره تین
[كه] براستى انسان را در نيكوترين اعتدال آفريديم. (4)
سپس او را به پستترين [مراتب] پستى بازگردانيديم (5)
مگر كسانى را كه گرويده و كارهاى شايسته كردهاند، كه پاداشى بىمنّت خواهند داشت. (6)پس چه چيز، تو را بعد [از اين] به تكذيب جزا وامىدارد؟ (7)
آيا خدا نيكوترين داوران نيست؟ (8 )
بنده شما را تکفیر نکردم و در مقامی نیستم که شما را تکفیر کنم شما باید به بار کلمه ای که بکار می برید و نتایج نظرتان توجه کنید.