خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12305 ارسال در 2492 موضوع- توسط 10257 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sinatavafi
جولای 30, 2010, 12:55:40 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات علوم اسلامی (فقه ،اصول ،منطق ، فلسفه ، عرفان)اصول فقهتشکر و درخواست منبع برای علم اصول
صفحه: [1]   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: تشکر و درخواست منبع برای علم اصول  (دفعات بازدید: 717 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3998

- تشکرات اهدایی این کاربر: 675
- تشکرات دریافتی این کاربر: 299

« : می 03, 2009, 09:03:11 pm »

با سلام و تشکر از ایجاد انجمن های جدید از مدیر سایت می خواهم برای کسانی مثل من که با اصول فقه و درک فقهی آشنایی ندارند کتاب مناسب معرفی کنند تا با مطالعه کتب و طرح سوال بتوانیم در جهت بالا بردن درک خود از مسائل فقهی قدم بلندی برداریم. سکوت
« آخرين ويرايش: می 03, 2009, 09:44:25 pm توسط حسین » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
حسین
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1117

- تشکرات اهدایی این کاربر: 167
- تشکرات دریافتی این کاربر: 203

« پاسخ #1 : می 03, 2009, 09:43:57 pm »

با سلام

با سلام و تشکر از ایجاد انجمن های جدید از مدیر سایت می خواهم برای کسانی مثل من که با اصول فقه و درک فقهی آشنایی ندارند کتاب مناسب معرفی کنند تا با مطالعه کتب و طرح سوال بتوانیم در جهت بالا بردن درک خود از مسائل فقهی قدم بلندی برداریم. سکوت

انشاءالله که این بخش بتونه برای علاقه مندان به مباحث قرآن و اسلامی مفید باشه ..

بنظر حقیر کتاب الموجز که در سال چهارحوزه تدریس میشود کتاب ساده وخوبی برای آشنایی با اصول فقه باشد ..
این کتاب را در لینک زیر می توانید مشاهد نمایید :
http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=30616&BookID=17067

و البته ترجمه ها و شرح های ساده ان بزبان فارسی هم موجود است که می توانید آنها را بسادگی در کتابخانه ها تهیه نمایید

البته یک کتاب دیگر هم توسط استاد محقق نوشته شده که الان نام آن در خاطرم نیست و آن کتاب هم نسبتا ساده است
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

حسین
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1117

- تشکرات اهدایی این کاربر: 167
- تشکرات دریافتی این کاربر: 203

« پاسخ #2 : می 03, 2009, 09:49:04 pm »

کتاب ساده دیگری هم توسط استاد شهید مطهری نوشته شده که آنرا الحاق کرده ام می توانیددریافت نمایید
« آخرين ويرايش: می 03, 2009, 09:55:43 pm توسط حسین » گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN