خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12903 ارسال در 2569 موضوع- توسط 10744 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: emamsadeghy
سپتامبر 07, 2010, 05:19:18 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات علوم اسلامی (فقه ،اصول ،منطق ، فلسفه ، عرفان)فقه شیعیحکم ارتداد
صفحه: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: حکم ارتداد  (دفعات بازدید: 896 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mohammad123
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 425

- تشکرات اهدایی این کاربر: 11
- تشکرات دریافتی این کاربر: 27

« پاسخ #40 : مارس 03, 2010, 05:48:53 pm »

سلام
خوب بحث هایی شده که من همین جا می بینم که دو نفر دو نظر را دارند پس اگر می خواهید حرفتان خریدار  داشته باشد با آوردن آیه صحبت کنید.
آخرش حکم این فرد چیه؟ این کسی که تمام فامیلش مسلمان هستند و او دیگر اسلام را نمی خواهد؟ آیا دلیلش مهم است؟
ممنون
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4153

- تشکرات اهدایی این کاربر: 718
- تشکرات دریافتی این کاربر: 316

« پاسخ #41 : مارس 03, 2010, 10:52:20 pm »

سلام
خوب بحث هایی شده که من همین جا می بینم که دو نفر دو نظر را دارند پس اگر می خواهید حرفتان خریدار  داشته باشد با آوردن آیه صحبت کنید.
آخرش حکم این فرد چیه؟ این کسی که تمام فامیلش مسلمان هستند و او دیگر اسلام را نمی خواهد؟ آیا دلیلش مهم است؟
ممنون

سلام

دوست عزیز اسلام منحصر به قرآن نیست اگر قرآن ثقل اکبر است عترت ثقل کبیر است.اینکه شما پذیرش را یا دلیل را منحصر به قرآن کنید از اساس خطاست.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
mohammad123
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

« پاسخ #42 : مارس 05, 2010, 12:37:28 pm »

سلام

دوست عزیز اسلام منحصر به قرآن نیست اگر قرآن ثقل اکبر است عترت ثقل کبیر است.اینکه شما پذیرش را یا دلیل را منحصر به قرآن کنید از اساس خطاست.
درست اما این حکم چه شد.
اگر فردی اجازه نداشته باشد که خودش دینش را انتخاب کند دیگر آن دینی که دارد چه ارزشی دارد؟ 
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #43 : مارس 05, 2010, 02:59:44 pm »

درست اما این حکم چه شد.
اگر فردی اجازه نداشته باشد که خودش دینش را انتخاب کند دیگر آن دینی که دارد چه ارزشی دارد؟ 

سلام

بحث انتخاب دین نیست بحث تبدیل دین است.اینکه یکی مسلمان بخواهد دین اش را تبدیل به دین دیگری کند.
اما سوال این است که دین اسلام اینقدر بی ارزش و نا معقول است که یک مسلمان بخواهد از آن خارج شود؟
چرا باید بخواهد از دین خارج شود آیا توطنه ای بوده که به لباس دین درآمده حالا می خواهد خارج شود؟
یا شبهه فکری برایش پیش آمده است؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
mohammad123
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

« پاسخ #44 : مارس 09, 2010, 07:37:39 pm »

سلام

بحث انتخاب دین نیست بحث تبدیل دین است.اینکه یکی مسلمان بخواهد دین اش را تبدیل به دین دیگری کند.
اما سوال این است که دین اسلام اینقدر بی ارزش و نا معقول است که یک مسلمان بخواهد از آن خارج شود؟
چرا باید بخواهد از دین خارج شود آیا توطنه ای بوده که به لباس دین درآمده حالا می خواهد خارج شود؟
یا شبهه فکری برایش پیش آمده است؟
چه فرقی دارد که چه دلیلی داشنه باشد؟ مهم این است که در انتخاب دینش آزاد است. آیا به خاطر این که مسلمان به دنیا آمده باید مسلمان بماند؟ اگر نه توطئه در کار باشد و نه هیچ چیز دیگر. آیا فرد نمی تواند خودش انتخاب کند که دینش چه باشد؟ نه پدر و مادرش و نه هیچ کس دیگر. حالا آخرت خداوند می خواهد او را عذاب کند یا نه. آن را دیگر خدا می داند.
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #45 : مارس 10, 2010, 01:05:39 am »

سلام

اسلام معتقد به چند دین نیست دین نزد خداوند اسلام است و خداوند انسان بر فطرت الهی خلق کرده است و کسی که از اسلام خارج شود از فطرت خارج می شود فطرت الهی.نمی شود بی دلیل کسی تغییر دین دهد بحث پدر و مادر نیست بحث فطرت آدمی است و یک کفران بزرگ نسبت به نعمت الهی است و بزرگترین اسراف و زیاده روی است.

روم

پس روى خود را با گرايش تمام به حقّ، به سوى اين دين كن، با همان سرشتى كه خدا مردم را بر آن سرشته است. آفرينش خداى تغييرپذير نيست. اين است همان دين پايدار، ولى بيشتر مردم نمى‏دانند. (30)

مثل این می ماند که کسی خودش را بکشد حالا یک موت موت جسمی است یک موت موت فطری و معنوی است.

مائده

از اين روى بر فرزندان اسرائيل مقرر داشتيم كه هر كس كسى را- جز به قصاص قتل، يا [به كيفر] فسادى در زمين- بكشد، چنان است كه گويى همه مردم را كشته باشد. و هر كس كسى را زنده بدارد، چنان است كه گويى تمام مردم را زنده داشته است. و قطعاً پيامبران ما دلايل آشكار براى آنان آوردند، [با اين همه‏] پس از آن بسيارى از ايشان در زمين زياده‏روى مى‏كنند. (32)

ali8
یار ماندگار
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 679

- تشکرات اهدایی این کاربر: 56
- تشکرات دریافتی این کاربر: 111

« پاسخ #46 : مارس 11, 2010, 01:56:07 am »

تغیر دین اعدام ندارد

گفتم ای بخت بخسبیدی و خورشید دمید
گفت با این همه از سابقه نومید مشو
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #47 : مارس 11, 2010, 02:42:11 pm »

تغیر دین اعدام ندارد

سلام

عذر می خواهم این جا محل بحث است یا سخنرانی؟

لطفاً با دلیل صحبت کنید اگر قرار نیست کسی دلیل بیاورد بنده نیز علاقه ای به ادامه بحث ندارم.

ali8
یار ماندگار
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 679

- تشکرات اهدایی این کاربر: 56
- تشکرات دریافتی این کاربر: 111

« پاسخ #48 : مارس 11, 2010, 11:52:49 pm »

سلام

عذر می خواهم این جا محل بحث است یا سخنرانی؟

لطفاً با دلیل صحبت کنید اگر قرار نیست کسی دلیل بیاورد بنده نیز علاقه ای به ادامه بحث ندارم.

من که میگویم اعدام ندارد باید دلیل بیاورم ، یا کسی که میگوید باید اعدام شود ، با این حال شما از قرآن دلیل بیاور که تغیر دین اعدام دارد 0
اگر از رساله دلیل داری ، که من قبلاً از رساله به شما گفتم که تغیر دین به تنهایی اعدام ندارد ، چون در این مورد فتوا مختلف است

گفتم ای بخت بخسبیدی و خورشید دمید
گفت با این همه از سابقه نومید مشو
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #49 : مارس 13, 2010, 05:28:58 pm »

من که میگویم اعدام ندارد باید دلیل بیاورم ، یا کسی که میگوید باید اعدام شود ، با این حال شما از قرآن دلیل بیاور که تغیر دین اعدام دارد 0
اگر از رساله دلیل داری ، که من قبلاً از رساله به شما گفتم که تغیر دین به تنهایی اعدام ندارد ، چون در این مورد فتوا مختلف است

سلام

چه کسی کجا با چه شرایطی فتوی داده است که مرتد ملی یا فطری نباید اعدام شود منتظرم

صفحه: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN