خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12306 ارسال در 2492 موضوع- توسط 10257 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: sinatavafi
جولای 30, 2010, 01:03:57 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات اصول دین توحیداثبات خدا 2
صفحه: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: اثبات خدا 2  (دفعات بازدید: 1433 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3998

- تشکرات اهدایی این کاربر: 675
- تشکرات دریافتی این کاربر: 299

« پاسخ #40 : فبریه 08, 2010, 01:01:35 am »

برای رسیدن به اثبات خدا معیار قرآن است؟
عجیب است

سلام

یک استدلال دیگر خداوند در قرآن برای رد وجود دو خدا یا بیشتر در حاشیه رد وجود فرزند برای خداوند آیه زیر است.

مومنون

خدا فرزندى اختيار نكرده و با او معبودى [ديگر] نيست، و اگر جز اين بود، قطعاً هر خدايى آنچه را آفريده [بود] با خود مى‏برد، و حتماً بعضى از آنان بر بعضى ديگر تفوّق مى‏جستند. منزه است خدا از آنچه وصف مى‏كنند. (91)

در صورت فرض دو خدا

آیا غیر از این است اگر واقعاً خدای دومی در کار باشد دنبال تفوق بر خدای دیگر خواهد بود؟ و آنچه را آفریده بود به مسیری که خودش می خواست می برد مگر اینکه خدا نباشد و قدرتی بر خدای دیگر نداشته باشد.

گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
mohammad123
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 421

- تشکرات اهدایی این کاربر: 10
- تشکرات دریافتی این کاربر: 27

« پاسخ #41 : فبریه 08, 2010, 05:10:56 pm »

سلام
این برهان صدیقین به کجا رسید؟
من منتظرم
mohammad123
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

« پاسخ #42 : فبریه 08, 2010, 05:12:20 pm »

سلام

یک استدلال دیگر خداوند در قرآن برای رد وجود دو خدا یا بیشتر در حاشیه رد وجود فرزند برای خداوند آیه زیر است.

مومنون

خدا فرزندى اختيار نكرده و با او معبودى [ديگر] نيست، و اگر جز اين بود، قطعاً هر خدايى آنچه را آفريده [بود] با خود مى‏برد، و حتماً بعضى از آنان بر بعضى ديگر تفوّق مى‏جستند. منزه است خدا از آنچه وصف مى‏كنند. (91)

در صورت فرض دو خدا

آیا غیر از این است اگر واقعاً خدای دومی در کار باشد دنبال تفوق بر خدای دیگر خواهد بود؟ و آنچه را آفریده بود به مسیری که خودش می خواست می برد مگر اینکه خدا نباشد و قدرتی بر خدای دیگر نداشته باشد.

از کجا معلوم توفق نجسته است؟
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #43 : فبریه 08, 2010, 05:24:57 pm »

از کجا معلوم توفق نجسته است؟

سلام

آیا کاستی و نقصی در طبیعت وجود دارد؟

اگر اینگونه بود باید یک کاستی و نقصی در طبیعت باشد

سوره ملک

بزرگوار [و خجسته‏] است آنكه فرمانروايى به دست اوست و او بر هر چيزى تواناست. (1)

همان كه مرگ و زندگى را پديد آورد تا شما را بيازمايد كه كدامتان نيكوكارتريد، و اوست ارجمند آمرزنده. (2)

همان كه هفت آسمان را طبقه طبقه بيافريد. در آفرينشِ آن [خداى‏] بخشايشگر هيچ گونه اختلاف [و تفاوتى‏] نمى‏بينى. باز بنگر، آيا خلل [و نقصانى‏] مى‏بينى؟ (3)

باز دوباره بنگر تا نگاهت زبون و درمانده به سويت بازگردد. (4)

و در حقيقت، آسمان دنيا را با چراغهايى زينت داديم و آن را مايه طرد شياطين [قواى مزاحم‏] گردانيديم و براى آنها عذاب آتش فروزان آماده كرده‏ايم. (5)

اگر خدایی دیگری هست چرا پیامبری برای ما نمی فرستد؟

چرا خدای دیگر خودش را به ما معرفی نمی کند؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #44 : فبریه 08, 2010, 05:26:19 pm »

سلام
این برهان صدیقین به کجا رسید؟
من منتظرم

سلام

تا شما ارسالهای بنده را تایید یا رد نکنید بنده نمی توانم مسیر بحث را ادامه دهم.

mohammad123
عضو کوشا
آفلاین آفلاین

« پاسخ #45 : فبریه 09, 2010, 10:30:47 pm »

سلام

تا شما ارسالهای بنده را تایید یا رد نکنید بنده نمی توانم مسیر بحث را ادامه دهم.
فعلا که شما چیزی نگفته اید تا تایید یا رد کنم.
ali8
یار ماندگار
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 578

- تشکرات اهدایی این کاربر: 51
- تشکرات دریافتی این کاربر: 94

« پاسخ #46 : فبریه 10, 2010, 12:34:01 am »

سلام
آیا نمیشود دو خدا با هم در جهان وجود داشته باشد و هر دو عادل باشند و رحمان ورحیم باشند و به هم حسودی نکنند و بغض وکینه ایی نداشته باشند  هر دو با هم جهان را اداره کنند . مثل دو پیامبر که در یک زمان با هم مردم را هدایت میکردند ؟

گفتم ای بخت بخسبیدی و خورشید دمید
گفت با این همه از سابقه نومید مشو
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #47 : فبریه 10, 2010, 04:35:45 pm »

سلام
آیا نمیشود دو خدا با هم در جهان وجود داشته باشد و هر دو عادل باشند و رحمان ورحیم باشند و به هم حسودی نکنند و بغض وکینه ایی نداشته باشند  هر دو با هم جهان را اداره کنند . مثل دو پیامبر که در یک زمان با هم مردم را هدایت میکردند ؟

سلام

هرگز

واجب الوجود بالذات باید واجب الوجود به تمام جهات باشد و گرنه واجب الوجود بالذات نیست.
اگر واجی الوجود محدود باشد باشد.

خداوند جامع تمام کمالات است و منشاء تمام کمالات.
ذره ای نقص و کاستی در او خداوند راه ندارد.
خداوند شریکی در کمالات ندارد.
اگر داشته باشد مستلزم نقص و محدودیت است و دیگر واجب الوجود بالذات نخواهد بود.
واجب الوجود بالذات اگر نقصی داشته باشد در تمام جهات نقص خواهد داشت و نیازمند خواهد بود.

نجات
عضو کوشا
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 303

- تشکرات اهدایی این کاربر: 141
- تشکرات دریافتی این کاربر: 34

« پاسخ #48 : فبریه 12, 2010, 11:05:48 am »

دلایل روشن!

درود...

با این که مخالفم که بگوییم...خداوند واجب الوجود است...چرا که در عدم خداوند...چیزی وجود نخواهد داشت...حتی پوچی نیز نخواهد بود...و هیچ چیز معنا نخواهد گرفت...پس وجود خداوند باعث معنا پیدا کردن میشود...و بسیاری از پدیده ها به واجدیت او گره محکمی خورده...
در عین حال آیه ای از قران را برای دوستان معرفی میکنم:
اى مردم شما نيازمند به خدائيد؛ تنها خداوند است که بى‏نياز و شايسته هر گونه حمد و ستايش است!
35/فاطر
ولی در این آیه بیشتر منظور دعا و مناجات و درخواست از خداوند را اشاره میکند...نه این که خداوند به واسطه ی حقیقت و هستی واجب الوجود است...
وجود دین دلیلی برای اثابت خداوند است...دانشمند بزرگ (یونگ) کشف کرده که دین را اگر از فرزندانمان دریغ کنیم...باز خود حدفی را برای تایین محور زندگی انتخاب میکنند و باز پرستیدن آغاز میشود...و این در حالی اتفاق می افتد که حتی واژه ی دین را از لغت معنی زبان های بشر بکلی حذف کنیم...معلم و استاده  یونگ معتقد بود اگر جنسیت و شهوت در جامعه فضولی یابد...دین از بین میرود...ولی یونگ نظر او را باطل کرد و ثابت کرد که دین فطریست...و فطرت انسان این را واجب میسازد...پس بهترین فلسفه ها میگویند...اگر خداوندی وجود خواهد داشت...آن یک خداوند است.... این کاملا منطقیست...پس:

دین برای پرستیدن خداست...و خداوند دارای بهترین رفتار است...این رفتار را به عابد خود منتقل میکند...و او درون و بیرون خود را مطیع میسازد...بنابر این سالم میشود...وقتی یقین پیدا میکند...پس تسلیم میشود...وقتی تسلیم میشود...آن را مسلم میخوانند...وقتی مسلم میشود...دینش را اسلام مینامیم...

پس مشخص شد که حتی اگر علم به عرش هم برسد...دین از میان نمیرود...که نمیرود که نمیرود...چرا که نسل آینده نیاز به این دارند که محوری برای تعریف زندگی خود داشته باشند...ما بر اساس باور راستین...و یقین...و رفتار سالم...
هر چند تلخ یا شیرین باشد...میگوییم: خداوند واجد ما را به حقیقت آفرید...

بشر تعریف کرده که بهترین فلسفه میگوید یک خدا وجود دارد یا اصلا خدایی وجود ندارد...
بشر تعریف کرده که دین و پرستش همانند ترس و خوشحالی فطریست...و  ریشه در وجود انسان دارد...
بشر میداند اگر بگوید ما صاحب و خدایی نداریم..خود را در اسمانی با بینهایت وسعت...رها کرده...و همانند حیوان در زمین خاکی به چرا مشغول است...و نمیداند..چیست... و از کجاست و برای چیست...

پس بنا بر اساس راستی و حقیقت و حقوق...و رفتار سالم...و صادقانه...بشر در میابد  که حتما خدایی وجود دارد...پس بنا بر بهترین فلسفه ی خود...میگوید خدا یکیست...و بنا برجهل خود میگوید:خدا کجاست؟ چرا نمیبینمش؟
پس اگر بیندیشیم..میینیم که اگر خداوند را بر جایی قرار دهیم...دیگر جاها را از او منع کردیم..پس خداوند واجد است...و به وجود آورنده ی موجودات...این را بهترین فلسفه نیز میتواند بیان بدارد...اگر بکوشیم در فلسفه کاوش کنیم..
در میابیم که عیسی که پیامبر خدا بود..پسر خدا نیست...پسر خدا افسانه ایست که خود به آن بستند...تنها خود به آن بستند...و قابل باور نیست...عادلانه نیست...

بگو:پس چطور دعای آنان که میگویند عیسی پسر خداست...مستجاب میشود؟

میگویم: دعای آنها مستجاب نمیشود...دعای عیسی در حق آنان مستجاب میشود...چرا که آنها عیسی را دوست دارند...پس عیسی هم دعا میکند تا مشکل از محبینش رفع شود...و عیسی نمیگوید: من فرزند خدا هستم...بلکه خدا را به حقیقت رحمتش میخواند...

بگو پس چطور دعای مشرکین مستجاب میشود؟

آنها از خدای باطل خود چیزی درخواست نمیکنند...آنها شفایشان را از شیطان و نیرو های پلید سحر و جادو دریافت میکنند...آنها جادو میکنند...تنها جادو میکنند...و آنها جادوی خود را به دین خود اختصاص میدهند...
در صورتی که چنین نیست...جادو را حتی بیدینان نیز میتوانند انجام دهند...بخاطر همین است که گاهی مسخر شیطان و جنیان میشوند و به کلی آرامش درونی خود را میبازند...گاهی مسیحیان نیز چنین میکنند و در دام جادو های خود گرفتار میشوند...

بگو دلیل بهتر از این بیاور.

اتفاق آن هم در جایی که خدا نیست...نظمی نخواهد داشت...اگر خداوند نیست..پس ممکن نیست که دو پاره سنگ به هم برخورد کنند و انفجاری روخ دهد و خورشید و زمین و ماه به وجود آید...و زمین مرده با باران و تحولات سنگی و خاکی زندگی یابد...و هر چیزی جای خود را پیدا کند...و هر چیزی بر دیگری وابسته باشد...و از هر کدام نر و ماده ای پدید آید...و حیات با این روند به بشری که از همه باشعور تر است برسد...آنهم بشری که حق انتخاب دارد...میداند...و میفهمد...میتواند مانند گربه زندگی کند...یا میتواند مثل سگ زندگی کند...و در عین حال وجدان پاکی داشته باشد...و نیز جادو و سحر را کشف کند...دنیا را برای خود تصاحب کند و در آن زندگی کند...
نه...هرگز...از برخورد دو سنگ سخت کثیف زشت...قلب نرم و وجدان پاک و رخ زیبا پدید نمی آید...شما میخواهید...عشق را نیز خاک کنید...فکر نمیکنید دری را که باز میکنید...به هزار در دیگر برخورد میکنید...که هر کدام رو به هزار در دیگر است...و آنها نیز به همین ترتیب....شما به کلی جاهلید...بلکه از شناخت خود به کلی محرومید...و فکر میکنید تنها یک بار زندگی میکنید...بیجهت...به وجود میآیید و غم میخورید...و از بین میروید...این غم قبل از مرگتان است...غم بعد از مرگتان را نیز جاودانه خواهید چشید...شما همه چیز را خاک میپندارید...و تا با دوچشم خاکی چیزی را نبینید...یقین پیدا نمیکنید...هر چند اگر آسمان شکافته شود...و در لوحی حرف حقیقت را در آن بیان بدارند..فکر میکنید جادو شده اید...و این خیالاتی بیش نیست...

سوالی بود؟

درود...به اهل درود

خداوندا درود فرست بر محمد و آل محمد...و مرا از پیروان حقیقی آنان قرار ده...
ali8
یار ماندگار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 578

- تشکرات اهدایی این کاربر: 51
- تشکرات دریافتی این کاربر: 94

« پاسخ #49 : فبریه 13, 2010, 01:28:56 am »

سلام

هرگز

واجب الوجود بالذات باید واجب الوجود به تمام جهات باشد و گرنه واجب الوجود بالذات نیست.

سلام
متشکر از جوابت ، ولی این هرگز گفتنت خیلی غلیظ بود.
با این حال خدمت شما عرض شود ، در قرآن آمده که دو خدایی میشود ولی جهان فاسد میشد .
آیه 22 سوره انبیاء

گفتم ای بخت بخسبیدی و خورشید دمید
گفت با این همه از سابقه نومید مشو
صفحه: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN