خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12903 ارسال در 2569 موضوع- توسط 10744 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: emamsadeghy
سپتامبر 07, 2010, 05:33:06 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات علوم اسلامی (فقه ،اصول ،منطق ، فلسفه ، عرفان)فقه شیعینماز
صفحه: [1]   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: نماز  (دفعات بازدید: 58 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
نجات
عضو کوشا
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 386

- تشکرات اهدایی این کاربر: 146
- تشکرات دریافتی این کاربر: 48

« : آپریل 19, 2010, 05:40:37 pm »

سلام به اهل سلام

تقاضا دارم کلیه ی نماز را به شکل عربی و با تمام بخش های ذکر و سوره های آن نمایش دهید و ترجمه ی آن را نیز نمایش دهید...ممنون میشوم...

درود به اهل درود

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

hamed.drd

براي اين پست, 1 کاربر تشکر کرده است
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

خداوندا درود فرست بر محمد و آل محمد...و مرا از پیروان حقیقی آنان قرار ده...
بهروز
مدیر انجمن ها
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 628

- تشکرات اهدایی این کاربر: 52
- تشکرات دریافتی این کاربر: 100

« پاسخ #1 : آپریل 19, 2010, 07:39:48 pm »

١- ترجمه سوره حمد

«بسم الله الرحمن الرحيم‏» يعنى ابتدا مى‏كنم بنام خداوندى كه در دنيا بر مؤمن و كافر رحم مى‏كند و در آخرت بر مؤمن رحم مى‏نمايد. «الحمد لله رب العالمين‏» يعنى ثنا مخصوص خداوندى است كه پرورش دهنده همه موجودات است.«الرحمن الرحيم‏» يعنى در دنيا بر مؤمن و كافر و در آخرت بر مؤمن رحم مى‏كند.«مالك يوم الدين‏» يعنى پادشاه و صاحب اختيار روز قيامت است. «اياك نعبد و اياك نستعين‏» يعنى فقط تو را عبادت مى‏كنيم و فقط از تو كمك مى‏خواهيم. «اهدنا الصراط المستقيم‏» يعنى هدايت كن ما را به راه راست كه آن دين اسلام است. «صراط الذين انعمت عليهم‏» يعنى به راه كسانى كه به آنان نعمت دادى كه آنان پيغمبران و جانشينان پيغمبران هستند. «غير المغضوب عليهم و لا الضالين‏» يعنى نه به راه كسانى كه غضب كرده‏اى بر ايشان و نه آن كسانى كه گمراهند.

٢- ترجمه سوره قل هو الله احد

بسم الله الرحمن الرحيم: «قل هو الله احد»، يعنى بگو اى محمد (ص) كه خداوند، خدايى است‏يگانه. «الله الصمد»، يعنى خدايى كه از تمام موجودات بى‏نياز است. «لم يلد و لم يولد»، فرزند ندارد و فرزند كسى نيست. «و لم يكن له كفوا احد»، يعنى هيچ كس از مخلوقات مثل او نيست.

٣- ترجمه ذكر ركوع و سجود و ذكرهايى كه بعد از آنها مستحب است

«سبحان ربى العظيم و بحمده‏»، يعنى پروردگار بزرگ من از هر عيب و نقصى پاك و منزه است و من مشغول ستايش او هستم. «سبحان ربى الاعلى و بحمده‏» يعنى پروردگار من كه از همه كس بالاتر مى‏باشد از هر عيب و نقصى پاك و منزه است و من مشغول ستايش او هستم. «سمع الله لمن حمده‏»، يعنى خدا بشنود و بپذيرد ثناى كسى كه او را ستايش مى‏كند. «استغفر الله ربى و اتوب اليه‏»، يعنى طلب آمرزش و مغفرت مى‏كنم از خداوندى كه پرورش دهنده من است و من به طرف او بازگشت مى‏نمايم. «بحول الله و قوته اقوم و اقعد»، يعنى به يارى خداى متعال و قوه او برمى‏خيزم و مى‏نشينم.

٤- ترجمه قنوت

«لا اله الا الله الحليم الكريم‏»، يعنى نيست‏خدايى سزاوار پرستش مگر خداى يكتاى بى‏همتايى كه صاحب حلم و كرم است. «لا اله الا الله العلى العظيم‏» يعنى نيست‏خدايى سزاوار پرستش مگر خداى يكتاى بى‏همتايى كه بلند مرتبه و بزرگ است. «سبحان الله رب السموات السبع و رب الارضين السبع‏»، يعنى پاك و منزه است‏خداوندى كه پروردگار هفت آسمان و پروردگار هفت زمين است. «و ما فيهن و ما بينهن و رب العرش العظيم‏»، يعنى پروردگار هر چيزى است كه در آسمانها و زمينها و مابين آنهاست و پروردگار عرش بزرگ است. «و الحمد لله رب العالمين‏»،يعنى حمد و ثنا مخصوص خداوندى است كه پرورش دهنده تمام موجودات است.

٥- ترجمه تسبيحات اربعه

«سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اكبر»، يعنى پاك و منزه است‏خداوند تعالى و ثنا مخصوص اوست و نيست‏خدايى سزاوار پرستش مگر خداى بى‏همتا. و بزرگتر است از اينكه او را وصف كنند.

٦- ترجمه تشهد و سلام

«الحمد لله اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شريك له‏»، يعنى ستايش،مخصوص پروردگار است و شهادت مى‏دهم كه خدايى سزاوار پرستش نيست مگر خدايى كه يگانه است و شريك ندارد. «و اشهد ان محمدا عبده و رسوله‏»، يعنى شهادت مى‏دهم كه محمد صلى الله عليه و آله بنده خدا و فرستاده اوست. «اللهم صل على محمد و آل‏محمد»، يعنى خدايا رحمت بفرست بر محمد و آل محمد. «و تقبل شفاعته و ارفع درجته‏» يعنى قبول كن شفاعت پيغمبر را و درجه آن حضرت را نزد خود بلند كن. «السلام عليك ايها النبى و رحمة الله و بركاته‏»، يعنى سلام بر تو اى پيغمبر و رحمت و بركات خدا بر تو باد. «السلام علينا و على عباد الله الصالحين‏»، يعنى سلام از خداوند عالم بر نمازگزاران و تمام بندگان خوب او. «السلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏» يعنى سلام و رحمت و بركات خداوند بر شما مؤمنين باد.

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

hamed.drd

براي اين پست, 1 کاربر تشکر کرده است
نجات
عضو کوشا
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 386

- تشکرات اهدایی این کاربر: 146
- تشکرات دریافتی این کاربر: 48

« پاسخ #2 : آپریل 21, 2010, 05:01:42 pm »

بسیار لطف کردید...

سوال دارم:

من اگر بخواهم سورهایی یا سوره ای دیگر با سوره ی فاتحه و توحید بخوانم باید چگونه عمل کنم؟

اگر بخواهم رکوع خود را طولانی کنم باید چه کنم؟
اگر بخواهم سجده ی خود را طولانی کنم چه کنم؟

اگر بخواهم مستحبات دیگری نیز به نمازم اضاه کنم چه کنم؟

و این که چون عربی زبان مادری من نیست و من نمیدانم ممکن است شاید در گفتن بعضی ذکر ها درست تلفظ نکنم
باید چه کنم؟

و یک چیز دیگر :
و تقبل شفاعته و ارفع درجته‏

من این جمله را در تشهد نمیگویم  ساقطم؟

و یک چیز مهم!

ترجمه ی اقامه ی نماز را نیز میخواهم...ممنونم...

آیا تعداد تکبیر های آخر نماز مستحب است؟

یعنی میتوان بیشتر از 3 بار گفت؟

درود به اهل درود

خداوندا درود فرست بر محمد و آل محمد...و مرا از پیروان حقیقی آنان قرار ده...
صفحه: [1]   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN