خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

12903 ارسال در 2569 موضوع- توسط 10744 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: emamsadeghy
سپتامبر 07, 2010, 05:41:11 pm
تالار گفتمان قرآن و اعتقادات دیگر اعتقاداتحدیث (مدير: kamaleadl)الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيمَ
صفحه: [1]   پایین
ارسال به دوستانچاپ صفحه
نويسنده موضوع: الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيمَ  (دفعات بازدید: 92 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
ali8
یار ماندگار
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 679

- تشکرات اهدایی این کاربر: 56
- تشکرات دریافتی این کاربر: 111

« : می 22, 2010, 01:00:17 am »

با سلام

چرا خداوند در قرآن میفرماید ( الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيمَ ) ولی ما میگوییم عیسی مسیح 0

یعنی خداوند اول مسیح را نام میبرد وبعد میگوید عیسی  0 و مسیح به چه معناست ?

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

hamed.drd

براي اين پست, 1 کاربر تشکر کرده است
گزارش به مدیر انجمن   خارج شده است

گفتم ای بخت بخسبیدی و خورشید دمید
گفت با این همه از سابقه نومید مشو
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4153

- تشکرات اهدایی این کاربر: 718
- تشکرات دریافتی این کاربر: 316

« پاسخ #1 : می 22, 2010, 06:29:15 pm »

سلام

عیسی ابن مریم نام و نسب جناب عیسی است که نسبتش چون پدر ندارد با مادر تعریف شده است. مسیح لقب است که زنده کننده مردگان معنا می دهد. تقدیم مسیح بر عیسی اگر آیه را کامل ملاحظه فرمایید تاکید بر بنده بودن این زنده کننده مردگان دارد و تلویحاً او را از آن جایگاه خدایی که منحرفین می تراشیدند با تاکید به سمت بندگی و بشری بودن خارج می کند.

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

ali8

براي اين پست, 1 کاربر تشکر کرده است

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 571

- تشکرات اهدایی این کاربر: 15
- تشکرات دریافتی این کاربر: 88

« پاسخ #2 : می 23, 2010, 08:17:07 am »

سلام :

مسیح یعنی متبرک شده نجات دهنده و وقتی میفرماید المسیح عیسی ابن مریم یعنی تاکید بر اینست که ان نجات دهنده ای که نامش عیسی است یعنی نجات دهنده دیگری هم هست به الف و لام اول مسیح دقت فرمایید !
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : می 23, 2010, 11:59:25 am »

سلام :

مسیح یعنی متبرک شده نجات دهنده و وقتی میفرماید المسیح عیسی ابن مریم یعنی تاکید بر اینست که ان نجات دهنده ای که نامش عیسی است یعنی نجات دهنده دیگری هم هست به الف و لام اول مسیح دقت فرمایید !

سلام

الف و لام چه اثری بر معنا دارد؟

رابطه مسیح با مسح چیست؟

در سیره این پیامبر ایشان با مسح مردگان آنها را زنده می کرد.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن و الانس من الاولین و الاخرین
farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : می 23, 2010, 12:14:27 pm »

سلام

الف و لام چه اثری بر معنا دارد؟

رابطه مسیح با مسح چیست؟

در سیره این پیامبر ایشان با مسح مردگان آنها را زنده می کرد.

سلام :

الف و لام بر اول اسمهای عام قرار میگیرد نه بر اسمهای خاص یعنی بر صفات قرارمیگیرد بر این معنی از مسیح از فرهنگ دهخدا توجه نمایید

نقل قول
مسیح . [ م َ ] (اِخ ) نام حضرت عیسی (ع ) بدان جهت که متبرک آفریده شده . (ناظم الاطباء).لقب حضرت عیسی علیه السلام ، زیرا که آن حضرت دوست حق بودند و از باعث تجرد اکثر به سیر و گشت می بودند. (آنندراج ) (غیاث ). عیسی علیه السلام . (دهار). لقب حضرت عیسی است که یکی از پیغمبران بنی اسرائیل است . موافق کتب عهد عتیق هر پادشاه یهود مسیح بود یعنی وقت نشستن بر تخت به دست پیغمبر کاهن بزرگ زمان خود روغن مالی میشده و انبیاء بنی اسرائیل پیش گوئی کرده بودند که مسیح (پادشاه ) بزرگی از یهود خواهد برخاست که باعث نجات ایشان خواهد شد. ایشان حضرت عیسی را برای این قبول نکردند که شاه نبود و به دست پیغمبر یا کاهنی روغن مالی نشده بود و فلسطین را هم از دست رومیها آزاد نکرد، مقصود از پیش گوئی انبیاء، پادشاه باطن و نجات دهنده ٔ روح مؤمنین بوده که صفت یک پیغمبر است و یهود شاه ظاهری فهمیدند. (فرهنگ نظام ). عیسی (ع ) به مسیح ملقب گشته ، زیرا که از برای خدمت و فدا معین قرار داده شده است . (قاموس کتاب مقدس ). این کلمه و کلمه ٔ مسیحا در تورات به پادشاهان و پیغامبران و هر کس که رسالتی از غیب داشته اطلاق میشده و در میان عیسویان وقتی مسیح یا مسیحا گویند مراد عیسی بن مریم است . (یادداشت مرحوم دهخدا). مسیح ۞ کلمه ای است مأخوذ از عبری «ماشیاخ » ۞ به معنی منجی و نجات دهنده و آمدنش به ملت یهودوعده داده شده است و به عقیده ٔ عیسویان همان حضرت عیسی (ع ) ۞ است . (از دائرة المعارف کیه ). مؤلفان اسلام در اصل کلمه ٔ مسیح اختلاف بسیار دارند. فیروزآبادی (متوفی به سال 816 هَ .ق .) صاحب قاموس در این موضوع 56 قول را در کتاب «بصائر ذوی التمییز فی لطایف الکتاب العزیز» نقل کرده گوید: در اشتقاق مسیح اختلاف است و بعضی آن را سریانی و اصلش را «مشیحا» دانسته اند و عرب آن را معرب کرده است .

ضمناً عیسی مرده ای را بعد از سه روز از گور بیرون کشید چگونه از طریق مسح اورا زنده کرد مرده کردن مردگان به اذن خدا بوده نه از طریق مسح !
!ضمناً کلمه عیسی مسیح را نصارا میگویند و تقدم عیسی بر مسیح به این معنی است که فقط عیسی مسیح بوده و دیگران نمیتوانند مسیح باشند ! ً

hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : می 23, 2010, 12:31:10 pm »

سلام :

الف و لام بر اول اسمهای عام قرار میگیرد نه بر اسمهای خاص یعنی بر صفات قرارمیگیرد بر این معنی از مسیح از فرهنگ دهخدا توجه نمایید

ضمناً عیسی مرده ای را بعد از سه روز از گور بیرون کشید چگونه از طریق مسح اورا زنده کرد مرده کردن مردگان به اذن خدا بوده نه از طریق مسح !
!ضمناً کلمه عیسی مسیح را نصارا میگویند و تقدم عیسی بر مسیح به این معنی است که فقط عیسی مسیح بوده و دیگران نمیتوانند مسیح باشند ! ً

سلام

بنده عرض نکردم مسیح اسم خاص است.

شما چرا در دهخدا دنبال معنای یک کلمه قرآنی می گردید؟

آیا ادبای عرب و اهل تفسیر تقدم دارند یا لغت نامه دهخدا ؟

در زنده کردن ایشان مسح بوده است و دلیل نداریم شیوه زنده کردن را به مسح منحصر کنیم.

farhad981
عضو عادی
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : می 23, 2010, 12:54:38 pm »

سلام

بنده عرض نکردم مسیح اسم خاص است.

شما چرا در دهخدا دنبال معنای یک کلمه قرآنی می گردید؟

آیا ادبای عرب و اهل تفسیر تقدم دارند یا لغت نامه دهخدا ؟

در زنده کردن ایشان مسح بوده است و دلیل نداریم شیوه زنده کردن را به مسح منحصر کنیم.

سلام :

اما در زبان عرب مسیح خود ریشه است ممکن است از مسح منشعب شده باشد یا کلمه دیگری و نمیتوان بطور قطع گفت ریشه آن مسح است ؟
hamed.drd
گروه پشتیبانی
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : می 23, 2010, 12:58:01 pm »

سلام :

اما در زبان عرب مسیح خود ریشه است ممکن است از مسح منشعب شده باشد یا کلمه دیگری و نمیتوان بطور قطع گفت ریشه آن مسح است ؟

سلام

بنده عرض نکردم نظرات دیگر ناممکن یا غلط است.

صفحه: [1]   بالا
ارسال به دوستانچاپ صفحه
پرش به :  

تماس با ما
Developed By ALMOBIN